YOZGAT / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Ahmet YILMAZ - Müdür

Yozgat Merkez Recepli köyünde 1973 yılında doğdu.İlkokulu Recepli köyünde, ortaokulu İstanbul Küçükçekmece Marmara Ortaokulunda bitirdi. Öğrenim hayatına Ankara Mehmet Rüştü Üzel Kimya Teknik Lisesinde devam etti. Yüksek Öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünde tamamladı.

1995 yılında Erzurum Merkez Konaklı köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.Sırasıyla Buzacıoğlu İlkokulu ,Lök Ortaokulu, Endüstri Meslek Lisesi ve Yozgat Lisesinde biyoloji öğretmeni olarak görev yaptı. 2012 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak Boğazlıyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesinde okul müdürü olarak atandı. 2014 yılında TOKİ Mevlana Ortaokulunda, 2015-2017 yılları arasında Bahçeşehir Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2017 yılında Yozgat Ticaret Lisesine okul müdürü olarak atandı. 2022 yılında Atatürk Anadolu Lisesine müdür olarak atandı.