YOZGAT / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz öğrencileri Gençlik Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen bovling turnuvasında il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen okullar arası dart turnuvasında kız ögrencilerimiz il birincisi olarak ilimizi bölge finallerinde temsil etmeye hak kazanmışlardır..Erkek ögrencilerimiz ise il üçüncülüğü elde etmişlerdir..

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz..

Ara

Okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında kermes düzenlenmiştir. Elde edilen gelir Gazze halkına gönderilmiştir. Emeği geçen öğrenci velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Kas

Ögrencilerimiz Yozgat Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen güreş müsabakalarında birincilik elde etti.